13 DECEMBER

Och plötsligt blev det December, Lilla Jul, Självständighetsdag och nu Lucia. Utan några livstecken från oss. Jag har gått in i decemberbubblan – Bakat pepparkakshus med barnen, pysslat julkransar och huggit ett par granar.. Varit på julklappshandel och slagit in paket med julfilm i bakgrunden. Putsat ur skåp och dekorerat. Druckit glögg, ätit pepparkakor, umgåtts med nära och kära. Och idag, slagit följe i detta underbara lussetåg.

lucia6lusia3lucia5lucia2

Och imorgon väntar oss julfest nummer två i ordning.

Inte ens ett val jag gjort att lämna bloggen till sidan, utan det bara blev så. Har inte dokumenterat varken i text eller bloggbilder den gångna månaden utan istället laddat in allt vad den mest fantastiska tid på året har haft att erbjuda – rakt i hjärtat.

Känns som ett gott omedvetet val. Sen får vi se när bubblan lägger sig, om det är efter nyår eller till midsommar.. ; )

Glad Lucia-dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s