FARS DAG

DSC_0657.JPGÄven hemma hos oss firades ett gäng fina farsor i helgen. Vi har lyckan att ha tre underbara män omkring oss. Makens syster bjöd på fantastiskt god fars dags lunch i deras nya hem och på kvällen firade vi min pappa.

DSC_0646DSC_0650Kärleken – barnens pappa firade vi på morgonen med underbara presenter som barnen gjort, kaffe & smörgåstårta och tända ljus. Jag har turen att ha en mamma som har ett företag som tillverkar skönhetsprodukter, så denna gång ville jag ge nått speciellt till mannen (för att han är världens bästa pappa till mina barn). Han använder flera produkter från Bulldog, så istället för att köpa nytt tillverkade jag egna som jag designade etikett till. En after shave balm och en face and body butter i metallburkar. Uppskattad present!

Nu har vi måndag här och ny vecka! Veckorna går sååå snabbt. Snart dags att hänga upp adventsstjärnorna ♡

2 reaktioner på ”FARS DAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s