T SOM I TISDAG OCH TOALETT

En lyckans dag idag. Vår gäst-toa är nämligen KLAR, jippi!

Nu minns jag inte exakt när vi började på med den men @villatallåker skvallrar om att det var snö på marken den årstiden, huh.. Vi kom nämligen så långt att vi fick kakel på golv, panel inslagen, kran o handfat, spegel samt toalettskåp på plats innan det sa stopp. När vi lyfte in skåpet var det på millimetern för stort, så vi fick skala ur panelen vilket resulterade i en stygg panel som inte räckte ända ner till golvet på ena sidan. Sen brann belysningen. Vi hade snickrat en snygg hylla med infällda spottar i som matchade bänkskivan. Lagom surt. Efter det lämnade allt och stå.

Tills att hösten smög sig på och vi kände att vi lite vill börja boa igen. På höstlovsveckan åkte vi till IKEA och fick med oss ett nytt toalettskåp i mindre variant. Sista panelen blev inslagen och idag hade vi Jannes bror hit som fixade belysningen. Gamla spottarna ut och en takkrona i stället, vilket egentligen var tanken från början! Ja, det tar hel enkelt tid att boa in sig.. Men nu känns det äntligen så rätt och FÄRDIGT.  (toaletten då, hehe).

Lite bilder skall ni få ta del av, kanske även före bilder ifall jag hittar några. Men det blir en annan dag då det är lite ljusare. 🙂 ♡

DSC_0489DSC_0496.JPG

3 reaktioner på ”T SOM I TISDAG OCH TOALETT

  1. Ser också fram emot bilderna! Vilken lycka att HA en gästtoa, vi har bara ett badrum i huset… Kan säkert bli lagom jobbigt sen när dottern blir äldre! Skulle så gärna ha en skild gästtoa där man kunde hålla det snyggt och städat så gästerna slapp se vardagsröran med tvätthögar, handdukar och kläder på tork och oputsat handfat, haha! 😅 Ser fram emot att någon gång få renovera vårt badrum med fula våtrumstapeter så all toa- och badrumsinspiration är välkommet! 😃

    Gilla

    1. Jaa, sålänge man har haft den ur bruk märker man nog hur bra det är med en extra toalett i ett flerbarnshem. Barnen hemma hos oss har en tendens att alltid behöva på wc då man själv sitter där så nu är det bara att ropa ”gååå på den andraa!” 😂🌟 Och ja, såklart för gästernas del så de slipper gå i vårt badrum 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s