SKOR FÖR SMÅ FÖTTER

I samarbete med jollyroom.fi

Hej! Jollyroom har fått in ett nytt härligt varumärke i deras sortiment som vi fått klicka hem och testa! Det nya varumärket heter Luca & Lola och är ett skomärke för barn!

Rosa är ju min svaga punkt när det kommer till barnkläder, och i mjukt skinn och med lite glitter till blir det inte mer än rätt. Givetvis hittar man mer neutrala färger om man gillar det. Kolla in Leos skor till exempel, ur coola!

DSC_0384DSC_0371DSC_0390DSC_0370Med tungan rätt i munnen. 🙂 Mirandas skor är gjorda i konstläder och är mjuka och skönt fodrad. Othilias glittriga sneekers är ej fodrade med är gjorda i ganska tjockt material, och hur bra passar de inte tillsammans med hennes overall?DSC_0365DSC_0379DSC_0466DSC_0468Leos skor tycker jag är hur tuffa som helst. Högskaftade och med tre tarraband blir de dessutom hur enkla som helst att sätta på och av sig själv.DSC_0482DSC_0486DSC_0472

Blir också ni sugna på att testa skor från Luca & Lola så hittar ni dem här bland flera färger och modeller. Dessutom just nu också till rabatterat pris. : ) Barnen gillar sina nya skor och jag kan inget annat än hålla med, de är faktiskt jätte fina!

Skön Torsdag till er!

2 reaktioner på ”SKOR FÖR SMÅ FÖTTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s