FÖRSTA NOVEMBER

Första November. Frostig mark och en härlig novembersol som kikar fram.

Idag blev det lunch utomhus i vår grillstuga. Grillad korv, sallad och lite småsalt till. Oh my, vad det fick mig att längta efter vintern och en stoor mängd snö, januari, februari och sen mars, april när vårsolen börjar kika fram. Det jag längtar efter är alla små härliga utflykter jag brukar göra med barnen. Alla picnic turer på isen med fyrhjularen, pulkor, backar, skridskor, skidor, skogsgläntor, vinterlov. Sockor som värmer och rosiga barnkinder. Det ni, det ger mig energi.

Jaaa, det om mina vinterdrömmar. Julen till först! Nu skall jag klä mig varmt igen och gå ut och samla in alla sommarleksaker. Skall också tömma lekstugan på alla grejer som skall i vinterförvar, samt passa på att njuta av solens strålar!

Önskar er en härlig November månad.

DSC_0265DSC_0223.JPGDSC_0245DSC_0212DSC_0213DSC_0237DSC_0214DSC_0258DSC_0219Mina älskade hjärtan. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s