MÅNDAG, JUL & MITT JOBB

Vilken härlig höstdag, solen skiner och vi är inne på slutet av October.

Julen smyger sig på och jag faktiskt längtar. Minns att jag hade samma känsla förra året. Det är nått speciellt med att få förbereda inför jul i sitt egna hem och med barnen runtom sig. En speciell högtid med mycket kärlek, omtanke och glädje. Dock trodde jag aldrig att att jag skulle vänta på att butikerna plockar fram allt julrelaterat, men det gör jag faktiskt i år, haha.

Annars då, vi har haft en riktigt mysig höst. Mannen mindre mysig dock med op av båda händerna, men istället har vi fått ha honom hemma (och får det ännu en tid) så det har varit trevligt. Jag har fått jobba lite med marknadsföring i höst och företagsutveckling hos ett företag och jag älskar det. Att få vara kreativ och få feedback för det man gör. Väldigt rolig känsla efter sex år (mestadels) hemma. Dock har jag ingen anställning utan jag säljer tjänster och kan på så vis plocka på mig sånt jag gillar, just nu bygger jag också en webbshop tillsammans med min bror!

Tja, lite sånt hos oss. Denna måndag är vi bara lediga och njuter. Leo kommer snart från förskolan och vi håller på med lite småfix i toaletten. Tjejerna leker. : )

DSC_0171DSC_0187DSC_0197DSC_0169DSC_0210DSC_0209Skön Måndag till er!

4 reaktioner på ”MÅNDAG, JUL & MITT JOBB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s