FÖRSTA SNÖN

Så mysigt att vakna upp till ett vinterlandskap. Men jag får väl erkänna att det kändes som att vi precis plockat bort pulkorna nu när vi plockade fram dem idag igen. Hade vi ens nån sommar här emellan? Och den långa färggranna hösten med äpplen, svamp och allt..Man brukar få rota fram vart man satt alla vinterattiraljer, och putsa av en hög med damm som samlats under året. Men inte detta år nej, nu låg allt där precis som att vi precis ställt in allt.

Ja ni hör ju, ej mentalt förberedd på vinter här ännu nej. Men mysigt ändå! (Sen får vi se hur många dagar den varar). Fick mig en liten spark i rumpan iaf att klicka hem allt som hör vintern till, för just nu ekar barnens (och min) vintergarderob alltför tom. : )

Men härligt med snö i alla fall!

DSC_0134DSC_0123DSC_0138DSC_0153DSC_0155DSC_0148

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s