VUXEN HELG

Haloj alla goa!

I helgen hade vi reserverat in lite tumistid mannen och jag för att cykla, äta gott och bara umgås. Jag har skaffat mig en ny hobby, trailbiking, och mannen var inte sen med att haka på med en cykel han också. Så nu har vi en gemensam hobby!

Vi hyrde en liten lägenhet i Kalajoki över helgen, sen tillbringade vi den i naturen på våra cyklar! En helt fantastisk helg och inte minst sagt avkopplande. Egen bastu och kylen fylld till bredden, och en dubbelsäng ofylld med små mini nattgäster. : )

DSC_0079DSC_0080DSC_0083DSC_0086DSC_0076DSC_0089Härigt skön natur.

Vi cyklade bland annat på Siiponjoen Luontpolku och på lankkupolku längs utefter strandlinjen. Grillade, kikade i fågeltorn och bara njöt. På Lördag råkade vi ut för minus grader och extra krispig luft, saldot blev is-frysna lår men desto skönare med bastu när vi anlände till stugan!

DSC_0006DSC_0015DSC_0013DSC_0021DSC_0025DSC_0027image1image1.JPGDSC_0026DSC_0032DSC_0007DSC_0050DSC_0036DSC_0058DSC_0053DSC_0014DSC_0063image3.JPGEn väldigt stillsam och rofylld natur. Blev en helt perfekt get away!

En reaktion på ”VUXEN HELG

  1. Ser jättehärligt ut, blev så sugen på att åka dit och cykla och vandra! 😍Tyvärr har vi inte möjlighet att kunna åka iväg någonstans på tumanhand, som vi sååå skulle behöva få göra, det blir väl typ om hundra år när dottern är så pass stor att hon kan klara sig ensam över natten eller sova över hos någon kompis… 😢

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s