HÖST

Ja, nu är det riktigt höst i luften. Häftigt hur mycket naturen hinner förändras på bara en vecka. Idag har jag varit ute med tjejerna i naturen. Plockat lite löv och kvistar vi skall torka och pyssla med när storkillen är i förskolan.

DSC_0865DSC_0886DSC_0893DSC_0840DSC_0874DSC_0863DSC_0883DSC_0860DSC_0878Vackert med alla färgsprakande löv i naturen. Och deras höstkläder sen, älskar dem. Synd bara att färgen inte kommer hållas lika vacker hela hösten, ifall jag känner dem rätt. ; )

Hörrni btw! Jag och mannen planerar en liten get away – trailcykla, kanske bada (bastu funkar fint), äta god mat, röra oss i naturen. Har ni några tips på fina ställen? Gärna inte många hundratals mil borta, hotell eller liten stuga..eller lägenhet. Tipsa gärna om ni sitter på nått bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s