KROATIEN [del3]

I senaste inlägget skrev jag om vad syftet med vår resa var. Att njuta, umgås, äta glass och sola, typ. Och precis så blev den vår lilla resa. Två små utflykter gjorde vi också, en till Makarska för att gå den långa strandpromenaden, och en upp i bergen med bil på sightseeing. Tänkte att jag inte skriver desto mer om dagarna, utan istället bjuda på lite bilder.

På bilderna ser ni lite från poolen, lite från starnden och lite från utflykterna.

Vädret var verkligen på vår sida under dessa dagar. Eftersom att sommaren också tar slut i croatien visste vi inte alls vad vi skulle vänta oss för väder och vågade inte ha några större förväntningar. Väderappen gick het veckorna innan resan och det hoppde allt från regn till åska till strålande sol.. Ingen åska blev det, bara lite regn och så lagom med sol. Temperaturen låg kring 20-25c varje dag. Vattnet var ännu varmt så att man bra kunde bada. 

Som sagt var det galet vackert där och en vecka som normalt brukar räcka gott o väl hade gärna kunnat va två. Drömmen vore ju att åka en månad och bara åka runt från ställe till ställe! Det dock när barnen blir pikuliiite äldre. ; )

6 reaktioner på ”KROATIEN [del3]

 1. Ja blir så ressugen när ja läser dehär. Underbart de ser ut!!
  Har ni rest nånstans under våren nångång,tänker mig Mars månad.. Tänkte om du isåfall har tips på bra resort,och hotell, spanien lockar,men tycker man inte hittar nåt hotell som låter bra för en barnfamilj. Sökt och sökt men inget riktigt faller rätt. Tacksam för tips om du har såna 🙂

  Liked by 1 person

  1. Vi har bara rest till Kreta på våren och i Maj månad. Vi bodde då på blue star atlantica akti zeus, vilket vi var jätte nöjda med! 🙂 Kos är också en härlig ö vart jag gärna skulle återvända, aningen kallt ännu i Mars dock kanske! Har faktiskt kollat lite på Spanien nu till våren och hittat super billiga vårresor till Alicante som jag är så sugen på att boka! 😀 Så är ni inte utefter en charterresa rekommenderar jag dig att kolla in lentodiilit.fi, billiga resor hittas där. Har te.x. hittat en veckas boende + flyg turretur under 1000lappen för oss fem där nu till Mars, dock inte bokat ännu… 😉

   Gilla

 2. Oj, hade missat att ni varit till Kroatien! Ser så härligt ut, skulle gärna åka iväg någonstans själv! Vi har varit i Kroatien 2 ggr, i Poreč och på ön Lošinj, och det kommer definitivt att bli fler resor till det vackra landet! När vi var där senast, för 3 år sen, åkte vi i mitten av september och fick erfara att vädret kan variera väldigt mycket den tiden på året när säsongen börjar lida mot sitt slut. De första 2 dagarna regnade det och var kallt, så vi missade en hel del av det vi tänkt hinna med. Efter det blev det soligt och varmt, där runt 25 på dagarna kanske och det var passlig simtemperatur, men kvällarna var väldigt kyliga. Eftersom de flesta restauranger där vi var bara hade uteservering fick man klä på sig ordentligt, vi satt där med t-shirt, långärmad tröja och jacka och huttrade ändå. Såifall vi åker den tiden på året någon gång igen ska vi definitivt se till att ha med både jeans ( tunna sommarbyxor var ingen höjdare i regnet och kyliga kvällar…) och varmare tröjor!

  Liked by 1 person

   1. Vi var på utflykt till Pula första gången vi var i Kroatien och amfiteatern var verkligen mäktig! Härligt med ljumma kvällar, såna har vi ju verkligen inte blivit bortskämda med här hemma i sommar, och när det är kyligt och ruggigt där hemma njuter man ju extra mycket av värmen om man åker bort! 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s