EN VECKA I KROATIEN [Del1]

Haloj. Så har ännu en vecka gått. Följer ni mig på ig så har ni säkert lagt märke till att vi spenderat den nere i Kroatien. Yes, thats true – tripp, trapp, trull plus deras föräldrar + mor-farföräldrar, all onboard. Första utlandsresan med alla tre kiddos i släptåg! : ) Och vi fick faktiskt en helt fantastisk vecka. 

Vi startade på fredag morgon för att ta tåget ner till h.fors. Eftersom att vr’s priser pendlar i pris och kan skilja sig med över hundra euro i pris när man kommer upp till en hand full familjemedlemmar velade vi mellan två alternativ, att åka i tid, betala braa mycket mer och hamna o vänta ganska många timmar på flygfältet innan vi får checka in. Eller att åka med en timmes marginal och slippa way much billigare undan samt slippa vänta på flygplatsen. Nå vi chansade och tog det billigare alternativet. Vi räknade med att tåget max får bli 1h försenad för att vi ska hinna boarda. Väl framme i Bennäs möttes vi av en dam som sa att vi inte behöver stressa. Vad menar hon, så stressade ser vi väl inte ut!!? hann jag tänka innan vi lag märke till att tåget var 45min försenat! Suck. Gissa om nerverna smög sig på..

I tåget låg vi på klockan trots att vi inte kunde påverka. Skulle vi hinna eller inte. Tid med flera förseningar visste vi iaf att vi inte hade.

Väl framme på flygplatsen sprang vi till incheckningen och mot en tom kö. Väskor, väskor, barn, vagn och en mormor o morfar i släptåg, hehe. Väl vid incheckningen visade de sig dock att flyget också var försenat, med 50minuter! Alltså, stressat heeelt i onödan. Dock lärde vi oss en läxa – att åka i tid nästa gång det gäller vr.

Efter att vi lugnat nerverna och vilat benen blev det dags att boarda. Hela flygplatsgrejen, tåget i 4h och flygandet gick helt suveränt med kidsen. Som om de gjort det hundra gånger om. Mellanmål och dricka hade jag förberett och en omgång rena kläder, ipad plus lite pysselgrejer, och barnen gjorde det galant. En fördel var ju dock att bara behöva sitta tre timmar i flyget. Så skönt.


Till Kroatien anlände vi mot en 20-21tiden, då hade vi ännu 2h bussresa innan vi fick slänga oss i säng. Och det var nog den biten som blev längst för barnen, efer att ha varit på resande fot sen 11 på morgonen.

Men fram kom vi och barnen stupade rakt i säng efter kvällsbit på hotellet.

På Lördag vaknade vi upp till denna vy..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s