AUTUMN IS HERE

And so am I.. Nu har en liten tidsperiod igen rullat förbi utan att jag egentligen velat det men ibland kommer annat emellan. Men alltid drar denna lilla fristad mig tillbaka för att kunna dokumentera och dela med mig av små kaksmulor ur vår vardag.

Idag vill jag visa er nått alldeles ljuvligt. Nämligen nått smått ur Maxomorras höstkollektion vi fått i samarbete med dem. Nått som blev fotat en lite varmare Augustidag och legat på stickan och väntat på att bli publicerat när familjerumban lagt sig.

En dag på Kälviä djurgård / Toivonens djurpark. Ett besöksmål vi återvänder till varje sommar, en eller flera gånger. Idylliskt och passar de minsta perfekt.

DSC_0525DSC_0533Storebror fick sköta kartläsandet. Maxomorras tuffa fox-print och collegebyxor till! Och självklart ville han dra sina systrar i vagnen. ♥DSC_0497DSC_0467DSC_0523Tittut bland mysiga katter, lamm, getter, grisar, hästar m.m!DSC_0540Tjejerna fick mjuka leggings och varsin tunika i acorn-print. Färgerna gör sig så fina tillsammans.DSC_0520DSC_0565DSC_0471DSC_0508Mata lammen ♥DSC_0481DSC_0480DSC_0505DSC_0522DSC_0491DSC_0543

Sen åt vi picnic i gräset innan vi styrde kosan hem igen! En perfekt dag.

Det har nu gått över tre år sen Maxomorra kontaktade mig och jag började blogga om dem. Och ja, vi är fortfarande lika nöjda med deras kläder. Kläder som barn kan vara barn i, rörliga, mjuka och sköna.

Återförsäljare av Maxomorrakläder hittar ni på Maxomorra.com. Och såklart hittar ni Maxomorra även på instagram och på facebook. (länkar)

Och för rolighetens skull delar jag med mig av en länk HÄR till min gamla blogg när Leo var lite, verkligen kul att kläderna hängt med oss så länge! 🙂

Skön Tisdag till er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s