LIFVET EFTER SOMMAR’N

Hej alla fina! Hoppas ni har en underbar sensommar! Som en märker har det inte prioriterats blogg värst flitigt här i sommar, en har helt enkelt haft annat för sig.. och det gissar jag även ni haft : )

Nu är sensommarn här, och vi är påväg back into our routines! Eller snarare håller vi på bygga nya! Förstfödde har startar förskolan ♡ och första dagen avklarades igår. Om jag inte varit känslomässigt rubbad och har svårt för tårar hade nog en eller två rullat ner när jag lämnade honom där, så kändes det iaf i hjärtat. Och när jag hämtade killen lossnade det även för han – har varit en så spännande tid! Intrycket efter första dag var dock bra både för mor o son.

Idag släppte det dock för mig, nervositeten som suttit som fastklistrad. Det har varit en nervös mamma [över allt små piller o praktiska, är ju första barnet(!)] – men när ja kom hem efter att ha skjutsat idag, bryggde kaffe till mig och satte mig på trappan med frukost o bästa små tjejerna som sällskap så släppte det. Jag kunde andas den höstiga sensommardoften, varma solstrålarna och viden, kändes som att jag kunde andas livet. Nått lättade i hjärtat och det kändes så bra. Allt blir bra bara man ger det tid. Nu skall jag tillåta mig att bara njuta av sensommarn och hösten, bygga på med bra byggstenar. Fokusera mer på sånt som ger glädje.

Hur ser er höst ut? Nya rutiner och känsliga mammahjärtan någon annanstans än här? ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s