HÄRLIG SOMMARDAG

Produkter i samarbete med Jollyroom.fi

Haloj alla fina! Vilken fantastisk dag vi haft idag. Helt perfekt för våffelkalas ute i trädgården.

Den lilla bordsgruppen kommer från Woodlii och finns i tre härliga (brun,vit,grå) färger. Barnens lilla bordsgrupp är i färgen grå.När våfflorna satt sig kröp barnen ner i Båten (som egentligen är en sandlåda men saknar sand ännu) med täcken o jordgubbar och vilade. Myys.Skepp o hoj! Härligt med lite vila mellan bus, lek o fika. 

Denna dag kom verkligen passligt efter flunssa, regn o sura miner. Vi har också hunnit ner till stranden idag för att bada och när vi kom hem tillbaka fixade vi grillat. Imorgon väntar en ny arbetsvecka så skönt att ha kunnat ladda upp på detta vis!

Ps. På Jollyrooms hemsida hittar ni massor med andra härliga uteleksaker (gungor, rutchbanor, lekstugor, sandlådor o pooler) till bra rabatterade priser just nu! Så in o kika där! : )

Ett undanstädat våffelkalas men ballongerna får hänga kvar. Täcket fick flytta in för nu väntar vi regn igen! Men hörrni, det är de små guldkornen i allt eller va!? Gäller att ta vara på dom! : )

Hade gott!

2 reaktioner på ”HÄRLIG SOMMARDAG

  1. Vilken häftig blivande sandlåda! Nästan synd att vi redan har en vanlig sandlåda, annars finns det stor risk att mannen fått bygga en liknande som er! 😄 Såg annars en annan originell sandlåda i Mariehamn när vi var där förra månaden, en gamnal båt fylld ned sand som fungerade som sandlåda. Den var jättefin och jag blev riktigt sugen på att fixa en sån vid släktens stuga där det finns en gammal båt som bara ligger och skräpar (och har blivit hotad att hamna i brasan på veneziansk…), beroende på vilket skick den är i. Måste nog kolla i helgen… 😀

    Gilla

  2. Vilken häftig blivande sandlåda! Nästan synd att vi redan har en vanlig sandlåda, annars finns det stor risk att mannen fått bygga en liknande som er! 😄 Såg annars en annan originell sandlåda i Mariehamn när vi var där förra månaden, en gamnal båt fylld ned sand som fungerade som sandlåda. Den var jättefin och jag blev riktigt sugen på att fixa en sån vid släktens stuga där det finns en gammal båt som bara ligger och skräpar (och har blivit hotad att hamna i brasan på veneziansk…), beroende på vilket skick den är i. Måste nog kolla i helgen… 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s