TJA TJA

Heej Bloggis! Här var det lite tyst mellan varven. Men vi har njutit av mannens semester som tråkigt nog lider mot sitt slut nu.


Vi gjorde ingen större semesterresa i år, då vi inte kom ombord på båt till estland för att bila runt som planerat! [est-lett-lit-pol-tysk-dan-sv-fin]. Så vi stannade i Helsingfors några nätter, gick kring på Högholmen, campade och sov på spahotellet flamingo, sen körde vi ner en sväng till Ekenäs också innan vi bilade hem igen. Riktigt lagom och det blev nog en helt trevlig semesterresa det också trots annat än planerat.

Sen har vi firat mig, mannen och tjejerna, målat, byggt terrassen, varit på sjön o bara njutit! Tjejerna har också fått va med fammo och faffa o campa, sen har det också blivit en del nätter för barnen hos mommo o moffas nu när de är lediga. Othilia har också haft en period när hon varit mer krävande så jag har lämnat bloggen lite till sidan för att prioritera annat mer.

Så lite sånt här under detta tak! Nu lider semestern till sitt slut, men än har vi många härliga sommardagar framför oss. Gäller att fånga guldkornen.

Jag har en del bilder samlade från vår sommar hittills som jag tänkte ladda upp nu som då med rubriken Sommar, utan desto mer text. Bara för att få dem dokumenterade och samlade här i mitt lilla krypin. Såå, när de dyker upp vet ni vad det handlar om. : )

Skön fortsatt sommar till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s