SÖNDAG

Hej Söndag. Nu startar mannens semester riktigt på riktigt. Skall bli skönt med bara lediga dagar att fylla med vad som helst behagar! Hela våren har vi planerat vad vi skall göra men inte kommit fram till nått, hehe. Så skall vli spännande att se vad denna semester kommer att erbjuda.

Denna vecka skall vi också ha tjejkalas hemma hos oss. Othila fyllde ju två förra Söndagen och Miranda blir fyra nu på Fredag. Skall bli så mysigt med sommarkalas! Håller bara tummar för solsken så vi kan fira ute i trädgården.

Imorgon ställer vi oss mot en camping. Jag och mannen fyller ju år småningom så min farmor överraskade med en liten stuga nere vid en sjö för lilla familjen. Skall bli hur skönt som helst! Bada, mysa & grilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s