MIDSOMMAR

Haloj Lördag. Vi har haft en helt fantastisk midsommarhelg fastän planerna var likamed noll = förväntningarna var inte heller så höga. Hoppas även ni haft en fin en!

På Fredag blev det lite terrassfix från morgonen, då materialet tog slut åkte vi iväg på midsommar-middag till föräldrarnas. Leo stannade för o sova över där medan mannen, tjejerna o jag körde ut till fäboda. Var en lite extra jobbig dag med en famnkär baby som belägrade sig på våra höfter mer eller mindre hela dagen. Men vid åtta snåret hade vi två sovande småtjejer i vår dubbelsäng! Så vi passade på att duka fint ute på terrassen i kvällssolen som behagade kika fram! Blev en massa gott, terrassmys och så en midsommarbastu på det! Tid med bara kärleken är alltid guldvärt.

I morse när vi steg upp hade vi egentligen inga planer för dagen, men kändes ändå lite snopet att ha firat midsommar på torra land, så jag föreslog att vi skulle packade bad- o matväska o dra ut till havs trots det halvmulna midsommarvädret. Så vi luffade ut till villan! Där blev det grillat, bastu o bad, SUP’ade, tittade på när andra drog wake board o bara hade det gemytligt med andra som också kommit sig ut sit för att fira midsommar. Mot kvällen drog mörka tunga moln in så då passade vi på att åka hem, nöjda o glada. 

En plätt & jordgubbs kvällsbit senare sover barnen skönt. Eller var det månne efter kuddkriget de blev urlakade? Hur som helst skall jag göra det samma nu – alltså sova. : ) känner mig varm o tacksam i hjärtat! Blev en riktig fin start på mannens semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s