DAGEN FÖRE DAGEN

Dagen före midsommarafton. [Tänk sig, efter denna helg blir det bara mörkare för varje dag som passerar igen. #partypooper #moodkiller. Men samtidigt är det ju sant, sorryy]


Idag har vi mellantjejen på övernattning hos mormor, så jag, Leo och Othilia skall passa på att avverka lite grejer inför helgen innan hon kommer hem. Veckohandla och städa, bl.a.

Mannen jobbar sin sista dag innan semester så när han slutar skall vi fira lite extra. Köper alltid en stor bukett semesterrosor till honom när han går på semester men denna gång står faktiskt en bukett redan på bordet, så istället skall vi baka nått gott tills han kommer hem o överraska med nystädat hem! Kanske bakar vi en midsommartårta till helgen samtigt också.

Planerna för helgen är lika med noll ännu = möjligheterna oändliga hehe. Nejmen det blir nog bara nått lugnt och gemytligt för vår del antar jag. Grillat, vackra midsommarklänningar & kransar och jordgubbar med vaniljglass. Kanske en sväng ut på havet med picnickorgen ifall vädret tillåter! Känns bäst att ta det som det kommer med tre kiddos. : )

Skön Torsdag till er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s