LÄGES UPDATE

Haloj alla fina. Här njuter vi till fullu av sommarn som behagade komma till slut. Vi har haft en fin försommar vilket resulterat i lite glest med inlägg här inne. Men jag hoppas att även ni försöker fånga dagarna och njuta till max! Mannens semester startar snart, vi har två små tjejer att fira och så håller vi äntligen på med altan bygget! Tänkte att jag skall kika in här lite tätare nu och lämna lite sommarspår, sen får vi se om det blir en gång i veckan eller flera. : )

I Söndags fyllde denna lilla dam TVÅ år. Två ljuvliga, jobbiga år. Men som jag skulle göra tusen gånger om för henne. Kärleken till ett barn går nog inte att beskriva. ♡

Ovan ser ni tvåårs presenten som är i dagligt bruk! [ Så uppskattad och jag prickade rätt med att det skulle bli en fullträff. Kommer från Jollyroom och finns just nu på rabatt för 22,90€. Setet får man dessutom ihop minimalt och är lätt att släpa med till stranden då alla delar får plats in i ‘lådan’!]Och klänningen,den är en ljuvlig bloggåva från [samarbetspartner] Maxomorra som vi fick tidigare i vår men först nu när sommarvärmen anlänt börjat använda flitigt! Med kom också ljuvliga leggings i samma print. HÄR hittar ni maxomorras återförsäljare i Finland!

Nej nu skall jag ut o njut med kidsen, har en tårta i kylen som måste förtäras idag [äsch då : )..] så nu blir det sommarfika för hela slanten! Hade gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s