JUNIBACKEN

Då var första Juni här, årets första sommarmånad, härligt!


Idag har jag målat klart huset! Känns så skönt att ha det klart. [ Återstår att måla vitt under biltaket men det tar vi senare! ] Bara det fristående garaget kvar nu då. Har planerat att bli klar innan mannens semester startar, för den spenderar vi gärna på annat sätt än att måla! : )

Vi har även haft ut våra sommargäster på grönbete idag, känns så lantligt och härligt! Vart vi går följer de oss, och idag stod de länge vi dörröppningen och kikade in, och när vi fikade utomhus kacklade de där, haha. Njuter så mycket av eget hus och gård, och man märker hur barnen njuter! Dörrarna står i princip upp från morgon till sena kväll.

Ägg har också börjat rulla in. : )
Skön Torsdag till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s