MÅNDAG & TJEJRUM

Hej Måndag! Här i österbotten har vi haft en kall och regnig helg. Lite stör det mig med tanke på att vi gärna hade grejat utomhus hela helgen. Men å andra sidan har det varit rätt skönt att ha en helt ledig helg med familjen! Har myst hela helgen lång och igår bjöd vi över min familj på grillat! Mums.

Vaknade upp till mulet väder idag men väderappen utlovar faktiskt solsken senare idag och denna vecka! Så förhoppningsvis får vi lite checkat av från vår to do lista då!

Meen, så länge vädret visar sig från sin sämre sida grejar jag på här inne. I tjejrummet IGEN. Hehe. Det rummet är nog under ständig förvandling! Tjejerna har nu fått nya sängar och så hittade jag en till lika [second hand] sänghimmel som M har över sin säng, så nu har de fått ett riktigt mysig syskonrum! [saknar dock gardin och ett fönsterbräde] Byrån är också ny och kommer förhoppningsvis sluka en massa pussel, spel o pysselsaker. Och sen när vi tröttnar [sveper med nästa förvandlande trollspö] får den flytta ut i vardagsrummet! Älskar den!

Skön Måndag till er!

2 reaktioner på ”MÅNDAG & TJEJRUM

  1. Åh, vilket fint rum de fått! Älskar den gamla modellen av Minnen och skulle vilja ha en sån åt dottern, men min man gillar dem inte alls och säger att en sån inte kommer innanför dörren hos oss… 😞 Sänghimlarna var jättefina också, varifrån är de?

    Liked by 1 person

    1. Tack Milla! Jaa, vi har lyckats fynda båda secondhand. Var själv lite skeptisk till modellen med blev ju hur mysigt som helst!🙂 Sänghimlarna kommer från Ellos, dessa är dock en äldre modell, de nyare har lite mer transparent tyg och träringar upptil 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s