DEN FÖRSTA RIKTIGA SOMMARDAGEN?

Vilken vacker Måndag. Nu har sommarn äntligen hittat hit, men sej känns det inte lite konstigt med sommar men inget grönt?? Och konstigt överlag, här har man väntat och väntat och plötsligt är den bara här. Nu gäller det att omfamna den på bästa sätt, om det då betyder att bara sitta stilla och njuta av varje stund. I alla fall ta tillvara på tillvaron.

Idag har vi inte gjort så mycket, fastän de ändå känns som vi varit igång från morgon till kväll. Men det är väl så med värmen, man är ute och fixar lite här och fixar lite där, sen blir det lunch och sen blir det middag och så har timmarna plötsligt flygit iväg. Fast det är väl så den skall va dendär sommaren, släppa tidsbegreppet, njuta och bara fånga the moment.

Nej nu blir det lite soffmys innan natt. Här kommer bonusbilder av våra små gårdshöns! En skön start på nya veckan till er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s