LÖRDAG OCH HUSMÅL

Hej Lördag! Vi har haft en lång en. Idag var dagen kommen då våra sommargäster anlände, så vi har fixat utomhus med dem en del idag. Sen har vi påbörjat varv nummer två med hus-målandet. Och ja, försökt hinna med det vardagliga mellan varven, klädtvätt, middag, bus & lek med barnen osv..

Nedan ser ni färgen på huset. Svår att fånga på bild, men grått. 


Upptill på bilden ser färgen blå ut, och nertill lite brun. Den rätta färgen är nog en blandning av dem. Vi valde ett grått som hade lite rött i sig för att undvika en grå-blå nyans. Återstår dock att se om vi lyckats sen när allt är målat. ; ) Just nu ser det ut som att vi får ett blått hus ändå… e he he.

Vi valde mål från Tekno då vi hittade den mest korrekta färgnyans vi ville ha just från dem. Gröna färglagret innan var i så fint skick ännu så vi slapp mycke förarbete! Inge skrapande och sånt. Skönt!

Tror dock att nyansen i sig själv kommer mer fram sen när allt är klart målat, så bara att vänta (jobba) tålmodigt.


I morgon har vi Söndag, vilket betyder sovmorgon, lång frukost, vila och bara göra sånt som behagar. Till kvällen blir det kalas för fadderbarnet, men förutom det tror jag vi skall ta ut en riktig lung o skön Söndag efter denna intensiva vecka! 

Skön Lördagkväll till er. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s