TORSDAG, SÖMN & ÄPPELPAJ

Haloj Torsdag. Idag orkade vi upp i lagom tid för att åka till Familjecafé här i Larsmo. Där fick kidsen pyssla & leka och så blev det fika. Så trevligt att komma ut o träffa lite andra mammor! Verkligen en super grej.

När vi kom hel blev det lunch och efter det satte jag ut Othila för middagsvila. De senaste dagarna har hon börjat somna senare (runt 14-15) villet rubbar kvällssömnen! Sover hon sen middagslur somnar hon först vid 22-23 vilket inte alls passar våra rutiner. Så började fundera om vi borde ta bort vilan helt för henne, men så fort vi nämde det så började hon somna tidigare om dagarna igen. He he. Men skönt det, för känner nog att hon ännu behöver sin dagsvila. ♡

Efter lunchen slog sötsuget till så ja rörde ihop en knäckig äppelpaj som jag precis njutit av med en glassbol & en kopp kaffe. Tanken var att sätta mig ute i solen men blev tydligen super molnigt på en gång. Fast gör inget, har lite blogg-jobb jag borde ta tag i. Så ska passa på med det nu genast medan kidsen tittar på Smurfarna och Baby O tar sin powernap.  

Skön Torsdag till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s