GLAD VAPPEN

..Alla fina läsare! Vilket mysigt förstamaj väder vi fick eller hur? Men inga dåliga väder..bara kläder..hrm, ett uttryck vi fått testa på många gånger under denna vår, (fast egentligen gör det mig inget). Imorgon utlovas dock SOL så vi skall väl tro att sommaren även hinner komma i år, i annat fall får man väl ta och boka en one way ticket. : ) [ ä r  så  r e s s u u g e n ]

Vi har inga storslagna planer för helgen faktiskt, blåsa ballonger och sprida runt lite serpentin i hemmet. Mannen bakar nått smarrigt just nu, så kanske blir det att bjuda in lite fikagäster till kvällen ifall ingen anmäler sig frivilligt ; ) Och så blir det lite förstamajkalas utomhus på terrassen imorgon med grillade hotdogs och nått annat mumsigt. Munkar och mjöd blir det dock inte detta år hemma hos oss. : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s