TORSDAG

Haloj!

Halva dagen har spenderats i grann’stan’ med kärleken idag medan barnen fått husera hos mormor & morfars. Roligt med lite tumistid trots att ärendet dit egentligen inte var det. Gick i lite butiker medan mannen var på läkarkontroll och så fönstershoppade vi lite mer på tumis sen. Provade en del kläder men kom sist och slutligen bara hem med ett homeopatiskt medel jag beställt till lillkillen. Ha ha. När man har händerna fria och kan köpa vad man vill till sig själv, så kommer man oftast hem med nått till barnen eller hemmet, eller typ ingenting som idag.

Resten av dagen har vi spenderat hos föräldrarnas var mannen har hjälp till med lite wc-renovering, och här sitter vi faktiskt ännu. : ) Imorgon blir det en dagklubbendag för killens del [har hört att där vankas majkals på berget(!)] och sen taggar vi för långhelg, igen. Yeey. Vad har ni för vappenplaner?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s