PRIMA BALLERINA

Idag tänkte jag bjuda er på ett inlägg i form av ett samarbete. Kanske hittar ni nått smått att klicka hem i längtan på sommarn? Just idag [när snön virvlar ner och sommarn känns way faaaraway] är en dag som dessa produkter används flitigt hemma hos oss! 

I samarbete med Suomen Voimistelutuote [voimistelurenkaat.fi] fick vi också testa på en trapets..


..Och trapetsringar i barnstorlek!


Dessa används flitigt här hemma hos oss, mer eller mindre dagligen. Barnen hänger och svänger i dem, gungar och har kul. Perfekt att ha inomhus så att barnen även här inne kan vara fysiskt aktiva. [Finns ju så många bra fördelar med att barnen får röra på sig, både fysiskt och psykiskt!]

Ringarna finns i både vuxen- och barnstorlek, träfärgade och vita och med remmar i vitt och svart. Vi har båda storlekarna hemma och barnen gungar lika fint i båda! [Men tänker man på säkerhet är ju barnstorlek såklart att rekommendera för barn.] Trapetsen finns i vitt, svart och träfärgad.

Med kommer fästen för att kunna fästa dem i taket, men vill man undvika hål i taket [eller inte har ett tak som bär] så är ett smart tips att köpa en hävstång att fästa mellan dörrkarmarna och hänga ringarna/trapetsen där! HÄR hittar ni en sån.

Extra information:

Ringarna är handgjorda i Finland av 100% inhemska material. Ringarna är gjorda av björkfaner och innehåller inga giftiga lim mellan fanerlagren som många andra trapetsringar gör! Remmarna är också gjorda från början till slut i finland och av enbart inhemska material, remmarna är dessutom ökö-tex märkta och vid färgning används inga giftiga ämnen.

Suomen voimistelutuote är ett Finskt företag grundat 2011 som gör gymnastikredskap för hela familjen. Deras måtto är att producera inhemska, hållbara, säkra produkter av hög kvalité. Vilket jag tycker de lever upp till!

Dessutom fungerar både leverans och kundservice bra.

Vårt tidigare samarbete hittar ni här.

2 reaktioner på ”PRIMA BALLERINA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s