TISDAG & KOMPISSÄLLSKAP

Hej sköna Tisdag. Vinden viner och solens strålar försöker i all makt pressa sig fram genom mjölkhinnan på himlen. Får se om regnet vinner. Men bakom molnen skiner ju solen ändå trots allt.

Hemma hos oss har barnen en kompis över för lek & bus, så är en extra rolig o spännande Tisdag idag. Man märker fantasilekarna dupliceras och barnen vill visa alla grejer som man inte längre ens visste att existerade eller att de var intresserade av överhuvudataget. Konstigt detdär.

Othilia sover just nu sin middagsvila så passar själv på att ta det lite lugnt trots att hemmet ser ut som en enda röra efter att vi [läs jag] varit på smålego jakt i varje lite låda och vrå. [dessa uslingar som alldrig håller sig i lådan!] Men bara skönt [intalar jag mig], så kanske vi får sorterat och placerat alla grejer & leksaker när de plockas upp igen. He-he. 

Månne vi borde börja städa ut påsken så småning om också.. Men de är ju så fina dedär kvistarna, äggen och små bona. Kanske får de trots allt stanna ett tag till. Typ till helgen. Blir ju ändå första maj då och då vill vi ju se majvippor och ballonger.

Skön Tisdag till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s