SÖNDAG

Hej fina ni. Vilken vacker dag vi har haft idag! Vi har haft en riktigt skön och trevlig dag. Vaknade upp till att mannen stod och stekte våfflor till frukost, nybryggt kaffe och kramgoa barn. Sen har vi sprungit ut och in resten av dagen.

På eftermiddagen åkte vi ut och körde, kikade lite runt på andras gårdar, terrasser och husfärger 🙈 Då sånt är på g hemma hos oss! Vi har nämligen tänkt måla vårt hus nu i vår/sommar. Och eventuellt bygga terrass.

När vi kom hem dammade mannen av grillen och så blev det hotdogs ute i kvällssolen. Barnen blåste såpbubblor, grävde i sandlådan och studsade på studsmattan tills klockan blev läggdags. Vi började också lite smått samla ihop lite kvistar från gården till förstamaj brasan! 

Så härlig denna årstid! En vill ju att den aldrig tar slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s