IKEA

Hej från bilen! Det blev en spontanutflykt upp till Haparanda idag för en svängom till IKEA. Följde mest med som följeslagare och fick en heldag med bästa mamma i retur.

När man inte kan bestämma sig tar man två portioner mat. Helt enkelt.

Nu är vi påväg hem igen! Har haft en toppendag. Trots att min shoppingvagn var fattigast ever! Inte likt mig. Tallrikar va ända vi behövde + mappar till nya skrivbordshörnan. Citronträdet fick jag av mamma ♡ Nåja, kanske blir det mera nästa gång när det skall inhandlas till vårt kommande kök! : )


Ps. Mannen skickade precis bild av tre små nybadade gryn. Picnicandes på en mysig filt med fruktfat i vardagsrummet. Alltså behöver jag säga mer? Gråt-hjärtaögon-smiley. Han är bäst min man. Aldrig behöver jag oroa mig över att de inte har det bra när jag är borta. ♡ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s