LEKSTUGESÄSONG INLEDD

Igår öppnade vi lekstugan för säsongen, jag och tjejerna. Förra sommaren gjorde vi en liten renovering där, lag nytt golv, panelade väggarna, byggde loft och målade lite [saknas ännu lister och lite smått som skall fixas i sommar]. Till hösten tömde vi ut allt för att allt skulle hållas i fint skick till denna säsong. Och gissa om det var ivriga tjejer som rotade bland lådorna, plockade upp, dekorerade, kokade mat och bjöd på glass när dagen väl kom som mellantjejen frågat om så länge.

Just nu leker de också där som bäst och jag skall ta med mig en mugg nybryggt kaffe och också gå och bänka mig där och förhopningsvis bli bjuden på lite låtsas kakor till. Till sommaren har vi tänkt bygga liten terrass runt den, och då skulle jag gärna vilja bygga ut litet sidotak också var de kunde ha sin egna lilla leksaksgrill och bordsgrupp.

5 reaktioner på ”LEKSTUGESÄSONG INLEDD

 1. Ser sååå fint och mysigt ut! Kan du visa lite helhetsbilder där inifrån också? Är jättenyfiken och vill gärna ha massvis med inspiration tills vi själva ska bygga lekstuga åt dottern! Härligt med loft, såg en superfin med loft på nätet och bara plånboken skulle tillåta det skulle jag beställa en sån direkt… 😊

  Liked by 1 person

 2. Hej…kan du lägga nån till bild av själva loftet nerifrån. Vi ska börja bygga en lekstuga nu i vår/sommar och jag vill så gärna ha loft åt dom, så sko va tacksam för lite inspirationsbilder. Hur stor är lekstugan annars?
  Tack på förhand 🙂

  Liked by 1 person

 3. Alltså såå fint! Men hur vågar du ha så fina äkta koppar, fat o glasburkar åt dem, leker de faktiskt så ”snällt”? 😀 Åtminståne Oliver sku ja int släpp lös me sånde ömtåliga saker, de sku väl hållas hela typ 5min, han får no dras me plastpyttsor.. 😀

  Gilla

  1. Hehehe, ja du… mina barn är nog ganska livliga i sina lekar 😅 har dock fyndat grejerna billigt från retro och loppis och på nått vis då de är äkta så leker de försiktigare med dem o tycks va rädda om dem ☺️ (förutom den blivande tvååringen då som saknar omdömme för det ännu, hon får man nog lite vakta 😉)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s