STILLAVECKAN

Haloj Måndag. Lika mulen som dit namn denna vecka är du. Molimåndag.

Här har vi haft en trött mama idag, eller har varit kraftlös och skakig i kroppen, dimmsyn och känt mig konstig o svag. Men nu i eftermiddag känns det aningen bättre.

Vi har i alla fall fått avverkat några påskkreationer med barnen att dela ut på påsklördagen, detta var deras önskemål idag, att få pyssla! Sen klädde jag galonkläder på dem och så fick de härja fritt kring knutarna i gårdens alla vattenpölar. Mindre festlig kombo slask-sand-galon + hjälpkök sen men huvudsaken att barnen hade skoj ute. Nu har de staplat madrasser och husets alla täcken o kuddar i vårt sovrum och hoppar loss från sängen ner i madrasshavet! Var nära att ryta neeej men mindes själv mitt femåriga jag hur roligt det var! Rosenröda kinder efter bus i ute, sen bygga kojor och hopptorn inomhus, ja ni kan ju tänka er!

Bilder från en tid sen när vi fikade till det på Roberts coffee. Inget med inlägget att göra, förutom att mocca muggen på bilden hade suttit aningen bra idag;)

Ikväll tänkte jag hämta in lite videkvistar att dekorera / pynta med. Och om jag orkar åker jag och veckohandlar senare! Skåpen står på nått konstigt vis och gapar tomma efter helgen och resan. : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s