SEMESTERSLUT OCH PÅSKIGA CUPCAKES

I Lördags satt jag ute i det härliga vädret och påskpysslade lite när mannen kom ut o frågade om jag ville ha kaffe. Och till kaffet bjöd han mig på dessa. Hembakade och dekorerade av ingen mindre än han själv. Tänkte såklart att jag måste fota och dela med mig av lite påskinspiration till er ifall ni vill baka o dekorera nått gott / fint till påsken. Och såklart för att ge mannen lite cred! Är han inte duktig?


Vi har haft en fin helg på både hemma fronten, hos vänner, på middag hos svärföräldrarna, på femårskalas m.m. En händelserik och fin två-dagars-lång helg. Nu har vi sportlovet klart för denna gång, och är så tacksam över dagarna tillsammans med familjen! Kan bara konstatera att vi haft den bästa möjliga ledigheten man bara kunde önskat.


Nu är vi redo för ny vecka / nya veckor både här hemma och på arbetsfronten tills sommarsemestern kommer emot. ♡

3 reaktioner på ”SEMESTERSLUT OCH PÅSKIGA CUPCAKES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s