HEM SKÖNA HEM

Nåja, då var vi på hemmafronten igen. Vi kom hem runt sju-tiden igårkväll, gjorde våfflor till kvällsmål och tog ett bad innan vi somnade på bredden i dubbelsängen.

Hemresan gick toppen. Alltså ljuvligare resebarn har inte skådats. Othilia satt knäpptyst hela resan, tittade vi bakå tittade hon tillbaka på oss med stora runda ögon följt av det ljuvligaste leendet. I mitt stilla undrade jag om hon har fått nått fel medan mannen konstaterade att – men hon mår ju bara bra. Vilket är så sant så. När man har livliga barn spekulerar man såfort de är lugna. : D


Hemma var sig allt likt. Äppelkvistarnas knoppar hade slagit ut. Påskgräset tagit fart. Och haren, han satt fortfarande i sitt bo.


Vi vaknade upp till sol idag och gjorde i ordning lördagsfrukost. Sen har vi röjt på gården undan alla vintertillbehör, pulkor, skidror osv osv. Målade påskägg ute i solen med mellantjejen och sen avnjöt vi också lunchen utomhus!

Nu sitter vi ute o lapar sol. Bara njuter och inväntar kvällens femårskalas. Borta bra, men också hemma minst lika bra. : )

2 reaktioner på ”HEM SKÖNA HEM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s