PACKAR

Imorgon bär det av. Mot mera snö och tö. Så idag förbereder vi oss och packar! Och hujeda mig vilka mängder det blir.

Vi har inte rest med tre barn så mycket ännu, längst är nog till Levi förra året. Men den tiden befann jag mig ännu i nån slags bubbla så minns inte riktigt vad jag tänkte och tyckte om packandet då. Othilia var ju bara tio månader ung då, hade tandsprickning o krypfasen på g. Så kraven på resan var ju helt annorlunda. Tror vi mer eller mindre slängde ner det vi kände att vi behövde, och åkte. Nu har vi dock lite mera planer och håll-i-gång för denna lapland-vecka. Nån tur i backen skall det väl bli, ut i skidspåret, bada, klappa renar och till pulkabacken. [Eller så stannar vi bara i stugan om vi känner för det. : )]

Här har ni en del av tjejernas kläder o tillbehör..


Som tur finns tvättmaskin på plats i stugan vi hyrt, så några upplagor plagg räcker att ha med. Blir ju en hel del ändå. Blöjor, extra nappar och flaskor, lego, ett par pet shoppar, pussel och en Bamses sagobok får också följa med som rekvisita. Sen killens inomhus kläder plus dethär..

Barnens utekläder. Ett fleece underställ var och sen två omgångar utekläder på var. Blir också dubbla upplaga skor för både snö o vattenpölar. Sockor, handskar, mössor och badkläder. Och sen för att inte glömma min och mannens packning. + 4x skidutrustning, vagn, pulkor, slalomutrustning, en veckas mat m.m. 

Haha. Alltså ja.

Men skall väl nog bli en härlig vecka då man väl kommer iväg ut på vägen i alla fall! Just nu känns det mest dumt att packa ner hela halva hushållet för sex dagar i fjällen, och att det vore mer bekvämt att stanna hemma. Känns som att man åtminstone borde bli borta ett par veckor för att det skall kännas lönsamt när man uppnått fem pinnar i familjebygget och alla skall med.

Nåja. Från en annan sida skall det nog bli kul iaf. Vardagskontraster och familjesemester är aldrig fel! Nu skall här forsättas packas.

Skön Lördag till er!


En reaktion på ”PACKAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s