PÅSK PÅ INTÅG

Haloj! Idag tänkte jag visa er vad jag hittade i Road House när vi var på vår mini spa weekend. Nämnde ju att jag köpte med mig lite påskdekorationer och detta var bl.a vad jag kom hem med.


Så söta saker. Less is more enligt mig så här ratas färggranna fjädrar och dylikt ; ) Men några solgula kycklingar skall nog barnen få att pynta påskgräset med sen, såklart. De vit fjädrarna tänkte jag hänga på vitrindörrarna och haren skall få bo i en stor glasskål med det ljusa ”gräset” (på bild) i. De mjuka fjädrarna skall limmas i kvistar.

Denhär veckan har jag plockat in lite äppelkvistar som skall få slå ut i blom. Har nämligen börjat påskdekorera lite renn med kidsen iom att vi är borta nästa vecka. Blir mysigt att komma hem till ett påskdekorerat hem helgen innan stilla veckan tänker jag. 

Hur många glasägg som finns kvar sen när påsken väl anläder får vi se sen.. ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s