ONSDAG & SEMESTER

Uj vilket härligt väder idag igen! Okej, kanske inte helt rimligt att börja varje inlägg med det, sorry. Men vill ju bara att ni ska veta hur mycket jag njuter! Hehe. Den bäst tiden är verkligen nu. Att se allt få liv igen, ljuset som återvänt, gräset och asfalten som kommer fram och allt annat som hör våren till. Det bästa är väl att jag får må så bra som jag gör nu, att kunna se, njuta och ta till vara på allt. Känner mig så tacksam över det.

Idag har vi haft fikabesök ute i solens härliga strålar. Barnen har dragit fram cyklar, kickbike’s och annat som hör sommarn till och kört runt, runt. Gungorna används flitigt igen och minstingen inspekterar nyfiket vattenpölar och allt annat som gömts i snö.

Bilder från gårdagen då vi sådde påskgräs.

Nu har mannen dessutom ledigt! Inte bara över veckoslutet utan hela tio dagar i sträck tillsammans med oss, och det skall bli så härligt! Önskar att vi skall få riktiga kvalitets dagar tillsammans. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s