ONSDAGS FIKA

Haloj! Vilket fint vårväder idag igen. Jag är fortfarande aningen snörvlig. Mest kompakt i huvudet – ni vet – när öron, bihålor, näsa och allt känns stockat och det ekar innuti skallen. Men i övrigt känner jag mig faktiskt aningen kry, sålänge barnen undviker att rocka loss på kastruller och lock.

Idag lyxade vi till det lite extra när mannen kom från jobb..

Kärleken, jag och mellandamen. Nu skall ni inte tro [av bilderna att döma] att jag stått i förklädet och producerat denna godhet hela förmiddagen för att impa på mannen när han kommer hem. Denna gång är det faktiskt Han som står bakom denna goda kreation. Eller chokladpannacottacheesecake om man nu föredrar att kalla den det. : D Goood var den hursohaver.

Nu skall här plocka fram lite tillbehör för att så påskgräs med mellantjejen. Leo har vi i dagklubben och Othilia sover sin eftermiddagslur. Så nu står lite kvalitetstid med Miranda på schemat, medan mannen tar sig en tupplur!

Skön Onsdag till er.

En reaktion på ”ONSDAGS FIKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s