RÖRELSEGLÄDJE

[ I samarbete med suomen voimistelutuote ]

Hej fina ni! För ett par veckor sen fick vi hem lite produkter från Suomen voimistelutuote att testa! Suomen voimistelutuote är ett finskt företag grundat 2011 som gör gymnastikredskap för hela familjen. Deras måtto är att producera inhemska, hållbara, säkra produkter av hög kvalité.


Vi fick hem två gymnastikmadrasser, en trapets, trapetsringar i barnstorlek och en hävstång att fästa i dörröppning. Och måste medge att det är helt fantastiska produkter!

Madrasserna blev genast en stor favorit för Leo. Där slår han volter, kullerbyttor, och landar mjukt när han hoppar ner från ribbstolen [som vi också köpt därifrån i ett tidigare skede].

Madrasserna är gjorda av 7cm tjockt skumgummi och är 140x70cm stora. Överdraget är gjort i väldigt slitstarkt tyg och är dessutom smutsavstötande. Blir madrasserna ändå smutsiga är tyget avtagbart och går att tvätta i 60 grader! [Helt super med tanke på tre kladdiga kiddos.]

Vi har nu testat madrasserna och de dämpar riktigt bra. Perfekt att placera på varann om man vill ha mjukare effekt och perfekt att stapla efter varann om man vill hjula och slå kullerbyttor.

Och som ni ser nedan så fungerar de även fin fint för dagsvila också efter volter och bus. : )Vi har nu skapat en liten mini gymnastikhörna för barnen var de kan busa loss. Så viktigt för barn att få röra på sig och va fysiskt aktiva, för att må bra och för utvecklingens skull!

Suomen voimistelutuote hittar ni under adressen Voimistelurenkaat.fi och deras Facebooksida HÄR, följ dem gärna där [tips tips från mig till er], massor av fina tävlingar och erbjudande får man ta del av där.

Förutom fina produkter erbjuder de bra service och snabb leverans. ♡ De andra produkterna kommer ni få ta del av i senare inlägg.

En reaktion på ”RÖRELSEGLÄDJE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s