MÅNDAGS FEELIS

Hej från sjukstugan. Mår faktiskt lite bättre idag – gårdagen var ett fiasko. Känns som evigheter sen jag var såhär sjuk. Oftast när jag blir sjuk är det rätt lindrigt och går om snabbt, brukar orka gå omkring i hemmet småfixa och dona och feber det får jag alldrig. Men igår låg ja mer eller mindre hela dagen och hela jag såg bedrövlig ut och mådde lika. Mot kvällen släpade jag mig med övriga familjen ut en sväng till föräldrarnas [sällskapssjuk som jag är] men i övrigt var det sängläge för denna mama.


Skönt att känna sig piggare idag i alla fall! Barnen verkar också vara i bättre skick. Nämnde ju att de är inne i en lekfas och bara leker – leker – leker, vilket rullar på i samma hjulspår ännu! Othilia har varit väldigt gråtig senaste dagarna och väldigt famnkär, men nu verkar även hon va kryare också. I en veckas tid har hon gråtit hysteriskt varje gång hon vaknat från sin tupplur [om jag ens lyckats få henne o somna] och ibland även när hon vaknat på morgnarna. Allt har varit fel och inget har dugit, varken mutor, famn eller babblarna. Tji. Men nu är även hon nöjdare, om än lite snorig ännu. Misstänker att hon haft värk eller dylikt, då jag själv gick med fem-sex dagars muskelvärk innan flunssan brakade loss. Nu verkar dock läget vara någorlunda återställt och det tackar jag för.

Idag fortsätter vi bara med att ladda krafter och energin. Njuter av dessa vackra blommor jag fick av en vän här i veckan [tack!], läser böcker, tvättar undan lite kläder, leker och kaffar. Ändå en helt okej start på veckan, trots rambambulat som varit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s