FLUNSSIG & SEMESTER

Haloj Söndag. Har ni kommit ihåg att vrida fram klockan? [Här kom de iväg en timme för sent till söndagsskolan] Officiellt sommartid nu, härligt!

Mindre härligt att vakna upp flunssig idag. När vi kom hem från Karleby igår kände jag hur flunssan slog till i kroppen och på kvällen låg jag mer eller mindre bombad i soffan. Så idag blir det vila vila. Men känns skönt att flunssan tog mig nu, då borde vi teoretiskt sett va friska mot nästa helg då det vankas semester för la familia. Tio långa lediga dagar tillsammans. Och hur typiskt hade det inte varit att bli sjuk precis då? 

Semesterresan är också bokad, inget sol o bad denna vinter, istället blir det sol [förhoppningsvis] och snö upp e i fjällen [hur fjälligt man nu kan kalla Ruka] Det förstnämnda väntar vi med till hösten. 

Nej, nu blir det att vila och kurera. Har också lite bloggjobb jag borde fixa, ifall flunssan lite kryper ur skalet under dagen. Jag nämnde ju en ny [underbar] samarbetsparter och dem skall ni få ta del av inkommande vecka. Kanske kanske borde det vankas nån vårlig giveaway snart också? Ropa hepp isåfall!

En annan förkyld fröken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s