GODMORGON LÖRDAG

Vår Lördag startade med långfrukost efter en usel natt med allt för lite sömn på kontot. En efter en vaknade de och kröp upp i vår säng, slutade med fem pinnar på en komma sextio cm vilket kanske inte är det mest optimla för en god natts sömn. Sen vaknade minstingen mitt i natten också, kröp omkring och bökade, tog en runda i hallen och sen upp tillbaka, varje gång jag lyfte lite på ögonlocket möttes jag av hennes stora blåa. Så om nån har mindre nattsömn än mig på kontot så är det eventuellt hon..Nu ska vi iväg till grannstan, men först och lassa av några kiddos, blir nämligen några efterlängtad tumistimmar för mannen och mig. Skall unna mig något fint och så sätter vi oss kanske på cafe eller så. Bara lyxar till det! Inte så tokigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s