ETT HEJ

Haloj Onsdag

Jag och Miranda kikar in här och säger Hej.

Vi har precis ätit blåbärskvarg till mellis och druckit eftermiddagskaffe och just nu grejar vi med sands alive, hon och jag. Storebror är i dagklubben och baby O tar en nap. 

Så skönt med dessa Onsdagseftermiddagar när det blir tumistid för bara hon och jag. To do listorna brukar vara fyllda till bredden, ja alltså hennes, medan jag själv passar på att fylla mina efter hennes. Tänk er tre timmar med bara mamma, [de gånger bebben vill sova vill säga] tre timmar då jag bara är hennes och hon bara min. Tid för att se, lyssna, och leka med varann. Oftast får hon välja med vad/hur vi skall spendera dessa timmar.

Idag hade vi dock en mindre nöjd bebis med oss som ogärna ville sova sin middagslur, snorig, trött och gnällig. Men nu sover hon och vi passar på att fånga de minuter vi har kvar av vår tumistid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s