EN EGEN LÄSHÖRNA

[ I samarbete med Jollyroom.fi ]

Har jag berättat för er att vi har en riktig bokmal här hemma hos oss? Ja, den minsta ballerinan på ett komma nio år.

Visst gillar stora kidsen sagostunder och att läsa själva lite också men ingen älskar böcker som baby O gör här hemma hos oss. Morgon, middag, kväll och lite däremellan kan man skymta henne med en bok i handen.

Det är så roligt att få följa med i ännu ett barns utveckling! Att få va del av allt och se denna lilla individ växa fram till en helt egen person.

Förra veckan fick vi hem ett paket från  Jollyroom, perfekt för den lilla bokmalen.

Pakete innehöll nämligen en bokhylla och en vacker klädställning av märket Alice & Fox.Och vips hade vi en till bokmal i hemmet.♡  Bokhyllan är lagom stor och i lagom höjd för de små....Och klädställningen kommer rymma en massa små väskor!Blir ni sugna på nån av dessa så vill jag tipsa er om att båda dessutom är nedsatta nu till fina rea-priser. ♡ Jollyroom har så mycket fint till barnrummen, och speciellt ur serien Alice & Fox hittar man många godbitar!

Nu borde vi bara köpa hem lite nya böcker att variera utbudet med, eftersom att bokintresset inte varit så stort tidigare! Så har ni tips på bra barnböcker, kanske främst till vår lilla bokmal på 1,9år, men också böcker som passar till en tre, snart fyra åring och en femåring, kommentera tack! 

Vilka är era barns favoritböcker? : )

5 reaktioner på ”EN EGEN LÄSHÖRNA

  1. Vår flicka gillade jätte mycket Mumintrollet och Månskensäventyret, Mumintrollet och spöket, Mumintrollet fyller år, Mumintrollet hittar en vän- böckerna har passligt med text och färggranna bilder. Mamma Mu har även gillats här. Pettsson och Findus, Businnan & Businnan blir kär älskade vår flicka i ett skede (böckerna har härliga rim och söta bilder). Alfons funkar oftast och det samma gäller Bamse som jag ser att ni har 🙂 Ifall din snart femåring gillar djur och tycker om att höra om olika djur, fåglar och var de lever så är Lär Dig Mera Om Djur en bra bok.

    Liked by 1 person

  2. Ingrid-böckerna av Katerina Janouch ÄLSKAR vår lilla bokmal! 😄 Och Alfons gillar hon också, fast hon kanske inte förstår allt i dem än (blir 2 om en dryg månad), men hon har kunnat sitta hur länge dom helst med böckerna och ”läsa” på sitt lilla vis. 😃

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s