EN VÄN, ETT SYSKON.

Att ha en vän som kommer och hjälper dig ur spjälsängen när du vaknat. En vän som klär av dig pyjamasen, hämtar rena kläder ur skåpet, väljer ut med omsorg och beslutar sig för att idag skall du vara en rosa-dam. En vän som sen hämtar hårspännen, ett, två, tre och sen ber mamma fästa dem i ditt hår. Att ha en vän som sen kryper upp i soffan med dig och läser din favoritbok. Som av kärlek förklarar alla bilder om och om igen, tills du tröttnar och skall ha med honom på nästa äventyr. Att ha en bästa vän, som finns där dagligen. Att ha ett syskon. En storebror. Det är lycka det i denna minis värld. Och i min.


Har ni haft en fin start på nya veckan? Det har vi. Morgonen startade som ovan, sen mötte vi upp kompisar på en framgård (ja, lika som bakgård, bara att på framsidan ; ), friluftade, grillade och värmde kinderna i solen. I skogsbrynet, i sandlådan och på cykelvägen hördes barnens ljud av skratt, bus och lek. Mars, Mars, du var oss en härlig månad! Ja, i alla fall hittills. Ber dig att fortsätta i samma spår! : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s