FANCY SATURDAY

Haloj Lördag! Oh, här vaknade en utvilad mama upp strax före 9 med alla tre kids nära intill mig. Bästa sättet att starta en Lördag på, morgonmys o pussar efter en hel natt med djupsömn! Uppskattat för sånt är tyvärr en gnutta sällsynt i föräldralivet, alltså djupsömnen. I köket satt mannen med framdukad frukost, nybryggt kaffe o väntade på oss. Alltså en bättre Lördagmorgon!

Efter det blev det att skruva ihop lite mera grejer till tjejernas rum som vi fått i samarbete med Jollyroom [inlägg om det kommande vecka]. Konstaterade dock att de har på tok för mycket prylar, så blir att bära ut till förrådsrummet och än en gång fixa om lite där. Tur att jag gillar det iaf, är ju som terapi för själen att få fixa om, inreda, styla. Dock har vi en här som inte gillar det överfulla förrådsrummet, och att hamna bära ut dit. ; )


Tofs, trasiga jeans, hotelltofflor och ett överfyllt rum. Precis så fancyt det kan bli.

Sen fick jag sällskap i det bättre format. Ballerinor. ♡


Nu ska ja sätta fart så jag hinner med ut o njuta av solen jag med med resten av familjen! Skön Lördag till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s