SOLIG TORSDAG

Hej världen!

Wow vilken fantastisk dag. Vädret gör tydligen allt i sin makt för att övertala mig om att våren faktiskt nog är här redan och inte börjar i Maj. Och ja, jag får väl nog börja instämma snart om det inte gör en radikal omvändning, men väderprognosen ser ju fakiskt lovande ut och bara takdroppet säger ju sitt. : )


Idag blev det en utomhusdag/förmiddag. Vi dammade av vår trangia och så slog vi till med lunch utomhus. Barnen älskade det, och som varje gång så är ju lunchen så mycket godare utomhus, även fast den ibland hamnas o ätas kall.. Killen som inte ens gillar svamp tog mer och mer, tills allt var slut. Pasta & svampsås + sallad blev det och trion fick hjälpa till, krydda, röra om, steka och servera. Blev en riktigt rolig dag. Sen plaskades det i vattenpölar tills både gummistövlar och handskar var dyngsura och det blev dags att gå in.

Nu har vi mannen hemma från jobb och snart blir det middag. Sålänge den tillreds skall jag klämma in en och annan av dessa raw äppel-kokosbollar och njuta av eftermiddagskaffet.


Skön Torsdag till er.

En reaktion på ”SOLIG TORSDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s