S SOM I SÖNDAG & SJÄLVKÄNSLA

Haloj Söndag. Har ni haft en skön en? Det har vi! Vi har varit bortbjudna på Söndagsmiddag hos föräldrarnas, vilket aldrig är fel! God mat & god efterrätt, matkoma och lite soffhäng, tackar man väl inte nej till?

Nu har vi varit hemma och tankat lite mer energi, en och en annan har tupplurat lite och andra bara latat sig. Nu ska vi dra iväg o träffa lite vänner. Sånt man gör allt för sällan när man fått 1, 2, 3 barn! Så de ska bli roligt! 

Här har ni även bilder på dagens mama. Är ju den som hellre står bakom kameran än framför. Men dags att ta tag i det. Jobba på självkänslan och börja kika fram lite mer här och där i bloggen! : )


Mina nya sneakers fick följa med ut och så snurrades byxbenen upp ett varv. Och så min underbara päls på det! Japs japs, kan hända vi har en här som börjat ta ut våren i förskott. Meen det är ju bara så härligt väder!


Bjuder även på en bonusbild för att utmana mig själv lite ytterligare då jag verkligen lyckats intala mig själv så mycket negativt. Är ju för tusan fin som jag är. Punkt.

Hoppas även ni har en fin söndag!

8 reaktioner på ”S SOM I SÖNDAG & SJÄLVKÄNSLA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s