FREDAG

Förmiddagen här har spenderats i matvaruaffären. Förut veckohandlade vi oftast på Tisdagar = slipper folkmängden o köerna, lugnt o skönt. Dock har det nu blivit till Fredagar då vi veckohandlar på Lidl och de får in varor på Torsdagar = mera i hyllorna! Idag blev det dock prisma, dels för att få allt från ett ställe o dels för att få jämföra priser lite. Med mig hade jag den sötaste trion som hjäpredor.När vi kom hem
rörde vi ihop lite glass till fredagsmyset ikväll, nu sover O en sen middagslur och jag ska slänga ihop lite dadelbollar o mysa ner mig med piff & puff, spela spel o läsa böcker.

Annars, hittade den sötaste lurv-kappan till Othilia igår, dessutom på rea [h&m 12€] ♡ Den kommer sitta fint i vår och under sena kyliga sommarkvällar! Dock invigde vi den redan idag, kunde ju inte låta bli. : )

Skön Fredag till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s