TORSDAG & EGENTID

Haloj Torsdag. Denhär veckan har gått så fort. Nu har vi bara en dag kvar innan helg! Och då vankas det spa för dennna mama 💁🏼 Har haft några jobbiga dagar och längtat lite extra efter egentid [ja, jag är en av dem, är du?; )] eller snarare kanske en break från vardagen.

För ja, visst är det skönt ibland att bara få vara jag, varken fru, mamma, städerska eller lekledare, bara vara jag. De sistnämnda kommer jag ändå hinna vara i rätt många år till så då är det väl bara bra om jag kan va den bästa versionen av dem. Och då böver iaf jag få ladda upp med lite alonetime nu som då för att orka, än hur mycket jag älskar att tillbringa tiden med familjen också. ♡


Idag har vi bara varit! Jag har monterat hyllor, barnen har byggt kojor och så blev det hotdog’s till sportlovslunch. En slapp o mysig förmiddag. Othilia har varit lite extra trött idag, snorat och haft lös mage. Gissar att det är nån tand på gång. Så hon får tupplura inne idag nerbäddad i dubbelsängen ♡

Nu blir det lite kaffe, sagostund och xbox spel för vi andra, sen ska jag åka iväg till stan en sväng när mannen kommer från jobb. Skön Torsdag till er. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s